13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda čeka povratak reprezentativca!

Objavljeno: 20.07.18 u 00:00

Košarkaški klub Crvena zvezda je posle dolaska trenera Milana Tomića kao na traci krenuo da dovodi pojačanja, još jedno je blizu Malog Kalemegdana.

Stigao je prvo Bili Beron. Potom centar Dušan Ristić, a reket su dodatno ojačali Maik Cirbes i Majkl Odžo. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović  istakao je da tu pojačanjima nije kraj i da će ih narednih dana biti još.

Kako HotSport saznaje, nova meta crveno-belih je reprezentativac Marko Simonović. Želja košarkaša je da se vrati među crveno-bele, a čeka se odluka Zenita. Navodno, postoji mogućnost da se krilo i tim iz Sankt Peterburga rastanu, što bi otvorilo vrata povratku Marka Simonovića na Mali Kalemegdan. Postoji obostrano zadovoljstvo da do dogovora dođe.

Takođe, crveno-beli su u potrazi za plejmejkerima. Kako je HotSport najavio, Nidam je potpisao za Monako, te se sa novim potencijalnim pojačanjem neće žuriti, dobro će se skautirati, jer vremena ima.

0
0

13 Komentara

  1. Pazimo vec 4 god. I jos cemo toliko sigurno nista ne brini….hahahahaha u sigurnim je vitrinama,a niji u bravarsko zanatskoj radioni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter