12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Tomića, na Mali Kalemegdan ‘sletela’ i dva sjajna pojačanja!

Objavljeno: 14.07.18 u 13:05

Nekoliko nedelja trajalo je zatišje u redovima Crvene zvezde, a na dan promocije novog trenera Milana Tomića crveno-beli su dobili i dva pojačanja.

Kako HotSport saznaje, opremu Crvene zvezde danas su i zvanično zadužili centri Majkl Odžo i Dušan Ristić.

Odžo je završio Florida Stejt koledž, a profesionalnu karijeru je započeo u FMP Železniku, u kom je prošle godine u ABA ligi beležio 11.7 poena u proseku, uz 5,9  skokova. 

Što se tiče Ristića, nekadašnji omladinac Crvene zvezde prethodne četiri godine proveo je u dresu Arizona univerziteta.

Odžo bi u dresu Crvene zvezde trebalo da provede naredne dve sezone, dok bi nekadašnji centar univerziteta Arizona na Malom Kalemegdanu trebalo da ostane godinu dana dužć.

Na tragu informacije – Mirko Marković

 

0
0

12 Komentara

  1. Ja mislio samo Dulo prolupo a ono vidi ti klinca kako je kočoperan e neka si nam ga rekao samo ima nešto drugo moraćete prvo da budete bolji od FMP našeg drugog tima da biste onda konkurisali da se takmičite sa najvećim klubom na Balkanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. НЕМАЊА ТИ СИ ЗА ЖАЉЕЊЕ. ДА ВАМ СЕ НИЈЕ ВРАТИО ДУЛО. ХЕ,ХЕ,ХЕ….

    0
    0
    Odgovori
    • AHJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHE JADNICE NIKAD VISE NECES VIDETI EVROLIGU TVOJE ZLO OD KLUBA JE NA IZDISAJU!A VELIKA INSTITUCIJA PONOS OVE ZEMLJE CUVENI EVROPSKI BOSTON SE BUDI!
      DOLAZI CRNO BELO VREME!

      0
      0
      Odgovori
      • Nemanja tvoj klub partizan igokeja se raspao odavno svi vas mrze. Pre ce Zvezda ponos drzave Srbije da se vrati u EL nego klub koji je nosio dva imena Partizan Igokeja.

        0
        0
        Odgovori
        • Marko ti i tvoji istomišljenici ste tol’ko smešni da je teško pronaći reci…neukimu državnim gebelsovcima objašnjavati osnovne stvari je gubljenje vremena….. Knjigu da napisem o vašem bitisanja u poslednjih 20 godina….boli vas FMP pa lepite igokeu, sto je svakom normalnom budalaština, sem likovima sa IQ kao broj cipela. A pored toga ste i nepismeni….Ej ne igokeju nego Igokeu……kao kad bi vašim prijateljima i sponzorima pisali Ideja a ne Idea……veliki Srbi a sve prodali za novac, jadno i bedno

          0
          0
  3. Мислим да су одлична решења и да са Јовановиќем попунили позицију 5 а да уз Јанковиќа на 4 најбоље да пробамо вратити Луку Митровиќа а и да Дангубиќ остане још годину дана.позз

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter