1
Evrokup

OGNJEN DOBRIĆ I KAPITEN LAZIĆ JASNI: Grupa je atraktivna, želimo plasman u narednu fazu

Objavljeno: 05.07.18 u 18:14

Crveno-beli dobili su danas rivale u grupnoj fazi Evrokupa za narednu sezonu.

U prvj fazi takmičenja šampion Srbije igraće protiv Galatasaraja, Ulma, Breše, Andore i Monaka.

Svoje viđenje žreba u Barseloni izneli su prvotimac Ognjen Dobrić i kapiten tima Branko Lazić.

– Evrokup je ove godine veoma kvalitetno takmičenje . Grupa u kojoj smo mi je jako atraktivna sa puno dobrih ekipa i sigurno da će naši navijači imati priliku da i u narednoj sezoni gledaju dobru košarku. Iako sve ekipe, uključujući i nas, tek treba da formiraju svoje rostere, naši protivnici gaje prepoznatljiv stil igre pa već sada možemo da znamo šta nas očekuje. Naša prednost je svakako iskustvo koje smo sticali prethodnih godina igrajući Evroligu. Iskreno, mislim da je dobro što smo voljom žreba izbegli duga putovanja, isključujući možda Andoru, a samim tim imaćemo više vremena za pripremu i treninge, rekao je Dobrić.

Kapiten Zvezde nije nezadovoljan rivalima u grupi.

– Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa koja je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo se sastajali sa nekim rivalima, nisu nam nepoznanica. Idemo korak po korak, ekipa tek treba da se formira i pojača. Činjenica je da će i druge ekipe formirati respektabilne sastave, ali naš početni cilj je jasan – želimo da ostvarimo plasman u narednu fazu, poručio je Lazić.

0
0

1 Komentara

  1. Podrska nasim momcima idemo jako do povratka tamo gdje nam je i mijesto….Napred Zvezdo tebe volim jaaa..jer si mome srcu najdraza….idemo ciganijoooooo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter