2
Evroliga

IZNENAĐENJE: Teo napušta Kliperse, evroligaši čekaju u ‘zasedi’!?

Objavljeno: 17.06.18 u 00:00

Srpski kapiten Miloš Teodosić mogoa bi da napusti LA Kliperse i preseli se u neki drugi NBA tim, pa čak možda i u Evropu.

NBA draft se bliži, na programu je 21. juna, a već se spekuliše o tome da su odmah mogući ‘trejdovi’. Hit ovog leta mogao bi da bude Miloš Teodosić, jer kako pišu ‘Novosti’, fenomenalni plejmejker bi mogao da bude razmenjen. Nije poznato koga bi LA Klipersi mogli da dovedu za Srbina, ali ‘trejd’ nije jedina opcija.

Naime, tim iz ‘Stejpls centra’ može da izađe iz ugovora sa Srbinom. Teo je potpisao dvogodišnji ugovor sa Klipersima po kome bi prve sezone zaradio šest miliona dolara, a druge 6,3 miliona zelenih novčanica. Ipak, ako bi došlo u junu do raskida ugovora, bilo bi mu isplaćeno 2,1 milion dolara i postao bi slobodan agent.

To ‘iza ugla’ vrebaju evroligaški timovi. Pominje se povratak u CSKA iz Moskve, a neki ga možda vide u Barseloni. Rasplet ćemo imati sigurno do početka jula.

0
0

2 Komentara

  1. to nije nikakvo iznenadjenje …. teo nije za NBA ligu … to sto smo ga mi nabdili i to ubedili … postade njegov problem … mozda i za da ponovo zaigra za evropske kosarkaske velikane … da je u evropi nastavio i danas bi medu vodecim igracima evrope bio … zelim mu zdravlje, sporsku srecu i da ga nasi mediji malo tog nepotrebnog hvalospeva oslobode.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter