1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IAKO IMA JOŠ GODINU DANA UGOVORA: Žofri Lovernj se vraća u Evropu? (FOTO)

Objavljeno: 16.06.18 u 09:31

Nekadašnji kapiten i ljubimac navijača Partizana Žofri Lovernj nije zadovoljan u San Antoniju i uveliko planira da se vrati evropskoj košarci.

Francuski reprezentativac pre par sezone otisnuo se u NBA ligu i, činilo se, da se tamo prilično dobro snašao. Igrao je za Denver Nagetse, Čikago Bulse, Oklahoma Siti Tandere, a zatim i San Antonio Sparse, gde se prošle godine nije naigrao.

Kod Grega Popoviča je bio u drugom planu jer su prednost imali Lamarkus Oldridž i Pau Gasol, pa Žofri Lovernj sada planira povratak u Evropu.

Iako ima još godinu dana ugovora po kom bi dobio 1.600.000 dolara, bivši kapiten Partizana želi da igra košarku pred Mundobasket 2019. godine i, prema pisanju evropskih i američkih medija, čeka ponude sa ‘starog kontinenta’.

Navodno, čak nekoliko klubova bi moglo da mu ponudi veći novac od gorepomenute cifre, uz standardno igranje u Evroligi, što bi sjajnog centra privuklo da se vrati sa ove strane ‘bare’.

Lovernj je u Evropi, nakon Partizana, a pre prelaska u NBA ligu, igrao za ruski Himki.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter