1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BUDUĆNOST DREŠI KESU: Pravi se ozbiljan tim, veliko pojačanje u Podgoricu stiglo iz Barselone

Objavljeno: 13.06.18 u 17:15

Šampion ABA lige značajno se pojačao pred novu sezonu.

Crvena zvezda i Partizan veliku će imati prepreku u vidu kluba iz Podgorice ako žele trofej naredne sezone.

Izlazak u Evropu ekipe iz Podgorice znači i znatno pojačavanje ekipe pred izazove koji tamo slede. A da su to veoma dobro shvatili čelni ljudi ovog kluba pokazatelj je dovođenje igrača iz Barselone. Edvin Džekson novi je član vicešampiona Crvne Gore navodi se u saopštenju ovog kluba.

Francuski bek potpisao je sa ‘plavima’ jednogodišnji ugovor, pa je ovo uz produžetak saradnje sa Nemanjom Gordić i Nikolom Ivanović dobra uvertira za narednu sezonu. Ovaj Francuz bio je 2017. godine najbolji strelac španskog prvenstva, a sa reprezentacijom svoje zemlje osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Španiji.

0
0

1 Komentara

  1. gde ste sad pljuvaci.gde su sad zakleti navijaci zvezde i partizana.raspravljajuci ko je fmp a ko igokea izgubismo aba ligu.a jedino to nismo smeli.sad buducnost cedevita i olimpija ima da vladaju godinama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter