1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: U Partizanu je bio ljubimac, pre toga baš i ne – a sada je aktivirao BAT blokadu za crno-bele!

Objavljeno: 10.06.18 u 20:41

Tek što se završila sezona eliminacijom iz plej-ofa Superlige, iz Partizana je otišao najbolji igrač, a sada i stigla BAT blokada.

Najdžel Vilijams-Gos definitivno napušta Humsku, crno-beli će dobiti obeštećenje, a deo toga bi mogao već da bude iskorišćen za odblokiranje računa koje je postupkom u BAT pokrenuo drugi bivši plejmejker.

Aleksandar Cvetković je za Partizan igrao u sezoni 2015/2016, a iako je pre svog dolaska bilo podeljenih mišljenja o njemu jer je Zvezdino dete i nosio je crveno-beli dres, za kratak period dokazao se pred Grobarima i donosio im radost.

Ipak, sada se odlučio da tuži klub zbog neisplaćenih zarada iz te sezone, a FIBA je lako odlučila da blokira crno-bele i predudi im da mora da plati bivšem igraču 11.600 evra plus kamate zbog kašnjenja.

Neočekivani novi problem za Partizan će morati da bude brzo otklonjen ukoliko u Humskoj žele da krenu u stvaranje novog tima za narednu sezonu.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter