0
Košarka

NBA: Golden Stejt lako do 2:0 (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.18 u 09:11

Neizvesnost u Orakl areni trajala je oko 11 sekundi, koliko je bilo potrebno Golden Stejt Voriorsima da u drugom meču finalne serije NBA lige protiv Klivlend Kavalirsa stignu do prvog koša, i nikad više se ne osvrnu – 122:103.

Kada je Hil odmah potom izgubio loptu, a Mekgi svojim četvrtim vezanim poenom doneo (ispostaviće se nedostižno) vođstvo 4:0 Voriorsima, prednost je samo rasla.

Uspevao je Klivlend da ostane koliko-toliko blizu tokom prvog poluvremena, ali su domaći košarkaši svaku „pretnju“ odbijali previše lako, da bi potom novom serijom prednost uvećavali do maksimalnih 23 poena.

Na kraju, razlika od 19 možda i najbolje pokazuje odnos snaga na parketu, jer je kod Golden Stejta pet igrača prebacilo 10 poena – Durent je ubacio 26, Mekgi 12, Tompson 20, Livingston 10, a prednjačio je Stef Kari sa devet ubačenih trojki i 33 poena.

U Klivlendu Džejms je brojao do 29, Lav do 22, ali to je bilo premalo da bi ugrozili sjajan nastup Golden Stejta.

Serija se seli u Ohajo, gde će Kavsi pokušati da naprave prvi korak ka još jednom čudu, a Voriorsi novom „pstenu“ priđu na pobedu.

(Youtube/ FreeDawkins)

Golden Stejt – Klivlend 122:103 (2-0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter