0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UVEK UZ PARTIZAN: Bogdan fotografijom pokušao neupućenima da dočara draž derbija i najavio svoj dolazak u ‘Pionir’ (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 13:20

Košarkaši Partizana večeras će pokušati da pred svojim navijačima izbore majstoricu u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, koju igraju protiv Crvene zvezde.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović trenutno se nalazi u Beogradu gde se lagano oporavlja nakon operacije kolena, a slobodno vreme u rodnom gradu koristi da pruži podršku svom voljenom timu, Partizanu.

Član Sakrametno Kinga prisutvovao je i meču crno-belih sa ekipom Mega Bemaksa u dvorani „Akeksandar Nikolić“, a to će biti slučaj i u večerašnjoj utakmici sa Zvezdom.

Pred ovu utakmicu ljubimac Grobara je želeo da fanovima iz Amerike dočara kakvu draž donosi utakmica između dva najveća srpska kluba, a to je pokušao da uradi pomoću jedne svoje starije fotografije koju možete pogledati OVDE.

-Večeras je derbi! Postavio sam ovu fotografiju da vam pokažem moj izraz lica tokom ove utakmce, koji će vam najbolje dočarati o kakvoj utakmici je reč. Mojim momcima želim sreću! Vidimo se večeras! Napred Partizan!!!- napisao je Bogdanović uz fotografiju na „Instagramu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter