2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARFOTO: STARSPORTSPORT

‘VEČITI’ NASTAVLJAJU BORBU ZA FINALE: Partizan uzvratio Zvezdi istom merom pred sutrašnji meč

Objavljeno: 29.05.18 u 15:33

Košarkaši Partizana sutra pred svojim navijačima dočekuju ekipu Crvene zvezde u drugom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Pred prvi meč u kojem su domaćini bili crveno-beli nije bilo karata u slobodnoj prodaji, te se u dvorani „Aleksandar Nikolić“ našao izuzetno mali broj gostujućih navijača.

Isti slučaj biće i sutra od 20:30, kada će crno-beli pokušati da borbu za finale uvedu u majstoricu.

– Ulaznice za drugu utakmicu polufinalne serije Superlige, Partizan NIS – Crvena zvezda MTS neće biti puštene u slobodnu prodaju. Ovim putem, KK Partizan NIS obaveštava javnost da će navijači Partizana biti smešteni u svim sektorima u dvorani. Kao i u prvoj utakmici, razmene karata na nivou klubova neće biti. Simpatizerima Crvene zvezde MTS koji ipak dođu u posed ulaznica za parter B, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Onim simpatizerima našeg rivala koji ne budu imali ulaznice za isključivo parter B, ulaz u dvoranu neće biti dozvoljen. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će za sutrašnju utakmicu biti smanjen.

Ulazi u halu “Aleksandar Nikolić”, biće otvoreni u 18:30. Partizan NIS apeluje na svoje navijače da svom timu pruže gromoglasnu podršku tokom svih 40 minuta, ali da poštuju granice fer-pleja i da se uzdrže od bilo kakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren-, saopšteno je na zvaničnom sajtu KK Partizan.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter