0
Evroliga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

POSLE ČUVANJA OKOSNICE TIMA: Budućnost naciljala prvog Amerikanca za Evroligu

Objavljeno: 24.05.18 u 09:11

Budućnost iz Podgorice se uveliko priprema za učešće u Evroligi, a pored renoviranja infrastrukture, radi se i na jačanju tima.

Nemanja Gordić je produžio ugovor. Za njim je to učinio i Nikola Ivanović. Očekuje se da u Podgorici ostanu braća Šehović što bi činilo okosnicu domaćih igrača uz Petra Popovića i Danila Nikolića.

Naravno, sada se u Podgorici gleda koji bi stranci mogli da pojačaju ‘roster’ Aleksandra Džikića. Kajl Lendri i Džastin Dolmen će sigurno napustiti tim, a sitacija oko Kajla Gibsona još nije rešena. Ipak, kako javlja Sportando, prva meta Podgoričana je Demetris Nikols. Amerikanac koji je u Evropi postao poznat igrajući za CSKA iz Moskve, a kasnije je nosio dres Panatinaikosa.

FOTO: STARSPORT

Prošle sezone igrao je za Cedevitu u kojoj je u ABA ligi postizao 13,3 poena u proseku. Amerikanac je u bogatoj karijeri igrao za Klivlend, Čikago, Njujirk, Iova Enerdži, Gravlen, Šole, Metros de Santjago, Skajfors, Kapitanes, Kransa Krila, CSKA, PAO i Cedevitu. Ima 33 godine i visok je 211 cm.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter