1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVICA PORUČIO: Ovu pobedu posvećujem Bondži!

Objavljeno: 24.05.18 u 21:41

Crno-beli su se danas plasirali u polufinale plej-ofa KLS Superlige.

Partizan je na gostovanju rezultatom 93:79 porazio Megu.

Ponovo je u pobedi crno-belih ključnu rolu imao Novica Veličković koji je sa 22 poena znatno doprineo ovakvom ishodu. Partizanu sada sledi polufinalna serija i to sa ‘večitim rivalom’.

– Pokazali smo kvalitet jer smo uspeli da se vratimo iz neprijatne situacije polse minus 12 Probali smo u hodu da se adaptiramo na nedostatak Bondže Sija, koji nam mnogo znači, pogotovo u odbrani iako to statistika ne pokazuje. Danas su Andrić i Čakarević o uspeli da iskompenzuju. Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale. Svi znamo kakav nas tamo protivnik čeka i daćemo sve od sebe da uđemo u finale, kazao je Nenad Čanak, da bi se na njega nadovezao Novica Veličković:

– Osim par minuta koje nismo kontrolisali kada su otišli na +12, sve ostaloje bilo u redu. Ono što smo zacrtali to i radimo, znate koja utakmica nas čeka u polufinalu i idemo na pobedu. Čestitam Megi i mojim saigračima na pokazanom karakteru iborbi. Nije lagano kad igrača kao što je Bondža nemate u rosteru, čoveka koji nam je puno pomogao od kada se priključio. Ova pobeda je za njega od nas.

0
0

1 Komentara

  1. Interesujeme šta će mafija da uradi da bi otišli u finale(zvezda).Do sada ste muckala i vedela je cela Srbija.A šta sada.Možda ponovo trovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter