0
Košarka

FOTO: HOTSPORT / STARSPORT

FLEŠ ‘PREKO BARE’: Teo i Bobi ne menjaju trenera, ali se menjaju ambicije…

Objavljeno: 24.05.18 u 10:32

Los Anđeles Klipersi neće menjati trenera sledeće sezone, ostaju verni Doku Riversu, iako plej-of nije izboren u prvenstvu za nama.

Uprava Klipersa veruje Doku Riversu. Tim iz LA i iskusni stručnjak nastaviće saradnju. To je potvrdio prvi čovek franšize iz ‘grada anđela’ Stiva Balmer.

– Dok je jedan od najboljih trenera u NBA ligi. Verujemo da će nastaviti sa dobrim i napornim radom. Doneće nešto novo Klipersima – rekao je Balmer.

Zadovoljstvo nastavkom saradnje nije krio ni sam Rivers, a istakao je da se nada da se ovako ‘malerozna’ sezona neće ponoviti.

– Ponosan sam na sve urađeno u prethodnih pet sezona, ali ima još posla koji moramo da uradimo. Dolazimo iz sezone u kojoj smo imali puno izazova, ali i nesreće sa povredama igrača. Pored svega pokazali smo potencijal. Radujem se nastavku posla, sad je cilj da razvijemo igrače kako bismo stigli do NBA plej-ofa – rekao je Rivers.

Članovi LA Klipersa su Miloš Teodosić i Boban Marjanović. Videćemo da li će ostati na okupu kada počne nova sezona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter