0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TO SU GROBARI ČEKALI: Javio se Bandža Si putem Instagrama i otkrio pravo stanje povrede! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 09:51

Bandža Si se oglasio i iz prve ruke objasnio kako se oseća i koliko je ozbiljna jučerašnja povreda leđa.

Podsetimo, krilni igrač Partizana je sinoć u poslednjoj deonici meča protiv Mega Bemaksa prilikom zakucavanja pao na glavu i leđa i zaledio krv u žilama svima koji su gledali taj meč, bilo u dvorani ili kraj malih ekrana.

Kasno sinoć saznali smo da nije ništa slomljeno, a zatim je i sam Bandža Si doneo lepe vesti Grobarima.

– Upravo sam se vratio iz bolnice, imao sam preglede leđa i nema nikakvih posledica. Ništa nije toliko ozbiljno. Nadam se da ću se vratiti na teren što pre. Hvala svima na porukama podrške crno-bela porodico – napisao je Si na Instagramu.

Navijači mogu da odahnu i nakon reči doktora Mome Jakovljevića, koji je najavio da će Si morati da pauzira svega dva do tri dana.

– Obavili smo sva snimanja – i kičme i pluća i rebara i glave i ultrazvuk abdomena. Na sreću, izuzev nagnačenja ledja nema drugih problema. Snimali smo dva puta i ništa nije slomio, ima samo jedan veći krvni podliv, hematom, to boli, ali to će proći. Ispade na kraju laka telesna povreda – rekao je doktor Momčilo Jakovljević.

 

A post shared by Bandja Sy (@b.sy35) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter