0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MEGA I PARTIZAN NASTAVLJAJU SERIJU: Čanak i Marinković srećni zbog Sija, očekuju reakciju rivala

Objavljeno: 23.05.18 u 12:31

Četrtfinalna serija plej-ofa domaće Superlige između Mega Bemaksa i Partizana, nastavlja se već sutra.

Nakon sinoćne pobede crno-belih od 29 poena razlike, novi duel je na programu već sutra od 18 časova, a utakmica se igra u hali ‘Mega Factory’ u beogradskom naselju Braće Jerković.

Ulaznice za sutrašnju utakmicu se neće naći u slobodnoj prodaji, a direktan TV prenos će biti emitovan na TV Arena Sport.

– Serija se nastavlja već četrdesetak sati od završetka prve utakmice u kojoj smo prikazali dobru igru. Težićemo da energiju i anagažovanje iz većeg dela prve utakmice prenesemo i na sutrašnji duel, a očekujemo i da Mega pokaže određenu reakciju i da učini sve kako bi se serija vratila u ‘Pionir’ – izjavio je trener crno-belih, Nenad Čanak.

Bek Partizana, Vanja Marinković, veruje u plasman u polufinale već u sutrašnjem meču.

– Verujem da smo u stanju da već sutra pobedimo i plasiramo se u polufinale. Za tako nešto, potrebno je da odigramo na istom ili većem nivou u odnosu na sinoć – rekao je Marinković i dodao:

– Sinoć smo sa olakšanjem dočekali vest o prirodi povrede Bondže Sija, jako smo se zabrinuli nakon pada i drago nam je svima što će se Bondža brzo i u potpunosti oporaviti – istakao je Marinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter