0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLS: Zlatibor lak zalogaj za ‘pantere’, FMP na +49

Objavljeno: 22.05.18 u 19:50

Košarkaši FMP slavili su kao domaćini u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, protiv ekipe Zlatibora iz Čajetine rezultatom 102:53.

‘Panteri’ su opravdali ulogu faovorita i susret u Železniku rešili praktično već do poluvremena, na koje su otišli sa vođstvom od 30 poena (57:27).

Do kraja utakmice domaćin je nastavio u istom ritmu i na kraju deklasirao goste, napravivši tako siguran korak ka plasmanu među četiri najbolje ekipe.

Najefikasniji u redovima FMP-a bilu su Marko Jeremić i Radovan Đoković sa po 15 poena, a odličan je bio i Nemanja Nenadić koji je uz 13 poena dodao po osam skokova i asistencija. Dvocifreni su bili i Stefan Pot (8as) i Boriša Simanić sa po 12 , odnosno Dragan Apić sa 10 poena.

Kod ekipe Zlatibora najviše su se istakli Svetozar Popović sa 16 poena i sedam asistencija, odnosno Radomir Marojević sa 14 poena i sedam skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter