0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘VIŠE NIJE VAŽNO DA LI ĆE DA IGRA’: Čanak otkrio kakva je situacija sa Bandžom Si!

Objavljeno: 22.05.18 u 22:35

Sudeći po rečima Nenada Čanka posle meča sa Mega Bemaksom, stanje Bandža Sija nikako nije dobro.

Iako je Partizan slavio trijumf od 29 poena razlike, prvu utakmicu četvrtfinala plej-ofa Superlige obeležio je stravičan pad krilnog igrača crno-belih Bandža Sija prilikom jednog zakucavanja.

Pao je na leđa i glavu, ali se uhvatio za rebra, zbog čega je odmah prebačen u Urgentni centar.

– Zabrinuti smo zbog Sija. U ovom trenutku nije dobro, sada je najvažnije da bude dobro, a ne da li će biti spreman da igra u Partizanu. Otišao je u Urgentni, videćemo kakva je situacija. Otišao na snimanje, imaćemo više informacija kada se obave pregledi – rekao je Čanak posle meča.

Kratko je prokomentarisao meč.

– Iskontrolisali smo ih u situacijama jedan na jedan, bili smo u dobro ritmu. Ovo je bitna pobeda, ali verujem da će oni reagovati i probati da produže seriju i vrate se u Pionir.

I trener Mega Bemaksa Dejan Milojević bio je posle utakmice pod utiskom pada Sija.

– Jako loše smo odigrali. Partizan je zasluženo slavio. Da probamo za dva dana da ispravimo stvari i pokazemo se u boljem svetlu. Ovaj pad Sija je katastrofa, baš sam se uplašio. Izgledao je taj pad jezivo. Želim mu sve najbolje i nadam se da mu nije ništa – izjavio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter