0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ PARTIZANA OPREZNI PRED MEGU: Pokazali su koliko su talentovani i opasni, u svaki meč ulazimo kao u peti meč finala

Objavljeno: 21.05.18 u 14:21

Košarkaši Partizana u utorak započinju svoju plej-of seriju četvrtfinala Superlige Srbije, u kojoj se sastaju sa ekipom Mega Bemaksa.

Trener crno-belih Nenad Čanak ističe da njegov tim ima jasno zacrtan cilj, a da bi do njega stigli moraju da otklanjaju jednu po jednu prepreku. Prva dolazi u vidu talentovane ekipe Mege, koja takođe ima svoju računicu u borbi za polufinale.

– Pred nama je jasan put koji moramo da pređemo kako bi došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici u Kragujevcu pokazao koliko može da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da dođu do pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi, a verujem i a podrška sa tribina neće izostati-, izjavio je Čanak, za klupski sajt.

Kapiten Partizana Novica Veličković ističe da se u ovoj fazi takmičenja svaka greška skupo plaća, te zbog toga njegova ekipa mora u svaki meč da ulazi maksimalno ozbiljno.

– U ovoj fazi sezone greške se skupo plaćaju. Od sutra pa do kraja prvenstva mi moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima puno talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da odnese pobedu. Ipak, favoriti smo mi i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom-, rekao je Veličković.

Utakmica između Partizana i Mea Bemaksa na programu je u utorak od 20:00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter