0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

FOTO-KOLAŽ: Temperamentni Žoc – baš mu se ne da u Srbiji (FOTO)

Objavljeno: 21.05.18 u 00:45

Real Madrid je najveći pobednik fajnal-fore Evrolige u Beogradu, a najveći ‘gubitnik’ mnogi bi rekli je naš trener Željko Obradović, mada se mi sa tim ne bismo složili.

Razlog za mišljenje pojedinaca da je popularni ‘Žoc’ najveći gubitnik je sigurno podatak da je Fenerbahče slavio, to bi našem fenomenalnom stručnjaku bila deseta titula evropskog klupskog prvaka. Nažalost, do nje nije stigao, a neki bi rekli da je Srbija ‘malerozna’ za trofejnog trenera.

Naime, nije se često borio Željko Obradović u domovini za neki veliki trofej, u poslednje vreme pamtimo debakl reprezentacije Srbije i Crne Gore na Eurobasketu 2005. godine, a sada je u ‘maleroznu’ knjigu ‘upisan’ i ovaj fajnal-for.

FOTO: STARSPORT

A, Željko je kao i uvek bio pravi gospodin. Prvo je čestitao Realu na tituli, a onda se zahvalio Evroligi zbog Beograda.

– Iskoristio bih priliku da čestitam Realu na tituli. Znam koliko problema su imali tokom sezone sa povredama i drago mi je što su titulu osvojili igrači koji su se oporavili. Znam šta to znači za njih – rekao je Željko Obradović i dodao:

– Hvala Evroligi što je dovela F4 u moju zemlju, u Beograd. Nadam se da će biti prilike da se ovakvo nešto ponovi, jer je organizacija bila sjajna.

A, evo kako je popularni Žoc na sebi svojstven način vodio finale Evrolige protiv Real Madrida:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter