3
Evroliga

LUKA DONČIĆ NAKON PLASMANA U FINALE: Nadam se da će Beograđani u nedelju navijati za Real

Objavljeno: 18.05.18 u 23:54

Supertalentovani reprezentativac Slovenije, Luka Dončić, bio je jedan od ključnih igrača za plasman Real Madrida u finale Evrolige, u kome ih čeka duel sa aktuelnim šampionom ekipom Fenerbahčea.

Tako će finalni meč doneti duel najtrofejnijeg evropskog kluba, protiv najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića. I jedni i drugi će se u nedelju boriti za jubilarnu 10. titulu prvaka Evrope.

Ipak Luka Dončić nije želeo da daje prognoze ko će prvi stići do dvocifrenog broja trofeja.

-To ćemo još videti. Znam samo da će biti teško. Fenerbahče ima veoma dobru ekipu-, rekao je as „kraljevskog kluba“ nakon utakmice sa moskovskim CSKA.

Što se samog meča sa „armejcima“ tiče Dončić nije imao šta preterano da kaže.

-Jako teška utakmica, detalji su mnogo odlučivali-, kratko je poručio Dončić.

Na pitanje da li u finalu očekuje još više navijača iz Slovenije, kao i da li očekuje podršku Beograđana u finalu, slovenački reprezentativac je odgovorio.

-Što se tiče Slovenaca ne znam. Važna mi je podrška prijatelja i porodice. Sa druge strane iskreno se nadam da će Beograđani u finalu stati na stranu Reala-, zaključio je Dončić.

0
0

3 Komentara

  1. Budi ubedjen da nece.Jedan je Zeljko,a tu su nam jos dva reprezentativca tako da nema nista od toga.A sa ovom cenom karata malo ce Beogradjana uopste i biti u Areni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter