2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SENZACIJA: Radonjić i Bajern vodili 19 razlike, a sada su na korak do ponora u plej-ofu!

Objavljeno: 13.05.18 u 21:20

Očekivalo se da lider Bundeslige Bajern Minhen lako izbori plasman u polufinale plej-ofa, ali su Bavarci sada na ivici ponora.

Frankfurt je pravi hit u košarkaškoj Bundesligi. Tim sa Majne pobedio je Bajern u Minhenu 86:83, napravio je ‘brejk’ i sada vodi sa 2-1 u seriji. Sve to ne bi bila tolika senzacija da četa bivšeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića nije imala 19 poena prednosti – 44:25. Zanimljivo je to da je Bajern do te prednosti stigao u trećoj četvrtini, a već u toj deonici je Frankfurt poveo sa 57:54.

Možda odlučujući četvrti meč je na programu 15. maja, a domaćin je Frankfurt. Ako pobedi plasiraće se u polufinale Bundeslige, što bi za Bajern bila katastrofa.

Stefan Jović je odigrao 15 minuta i imao je dve asistencije i dve ukradene lopte, Cirbes je dodao tri poena, a Bajernu je presudio Vebster sa 20 poena.

Podsetimo, uprava Bajerna je tokom sezone otpustila Aleksandra Đorđevića zbog navodno ispadanja iz Evrokupa, iako je ubedljivo bio prvi u prvenstvu. Izgovor je bio trežnjenje ekipe pred odlučujuće mečeve u Nemačkoj. Izgleda da ni Radonjić nije bio dobra šok terapija, mada je popravni tu za dva dana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter