Košarkaši Crvene zvezde u suboru gostuju ekipi Zlativora iz Čajetine, u okviru devetog kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su nakon turbulentnih dešavanja u klubu i smene trenera Dušana Alimpijevića, u sredu upisali prvu pobedu pod vođstvom novog šefa struke Milenka Topića, u dvoboju za prvo mesto sa ekipom Borca.


Aktuelni šampion Srbije želi da u pobedničkom ritmu završi prvi deo takmičenja i kao lider grupe A krene u borbu za odbranu trofeja, a njihov trener najavljuje oprez pred susret sa ekipom koja je na svom parketu umela da iznenadi favorite.

-Moramo biti maksimalno oprezni, i da u ovaj meč uđemo sa najvećim respektom prema ekipi koja je na svom parketu savladala Borac, i stigla do još nekoliko vrednih pobeda, uključujući i ovu u poslednjem kolu protiv Tamiša u Pančevu. Ponoviću, nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takođe i da energetski budemo na pravom nivou-, rekao je Milenko Topić.

On je pred ovaj susret najavio i povratak na teren iskusnog centra Pere Antića, koji je duži period bio van stroja zbog povrede.

-Raduje i povratak Pere Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu. On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na parketu odlučićemo neposredno pred utakmicu-, ističe Topić.

Meč između Crvene zvezde i Zlatibora na programu je u subotu od 19:00 časova, u dvorani “Wai Tai”.