0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POJAVILA SE NOVA OPCIJA: Đorđević bi umesto u Italiji mogao da završi nešto zapadnije

Objavljeno: 11.05.18 u 22:15

Nakon odlaska iz mihenskog Bajerna Aleksandar Đorđević se dovodio u vezu sa Virtusom iz Bolonje, ali danas su se pojavila informacija koja bi selektora reprezentacije Srbije mogla da odvede u drugom smeru.

Naime, danas se pojavila informacija da je italijanski velikan namerio da na klupu dovede domaćeg stručnjaka, Andreu Trinkijerija, što bi Đorđevića moglo da odvede nešto zapadnije.

Kako prenose francuski mediji, ozbiljno interesovanje za srpskog stručnjaka pokazao je finalista ovosezonskog izdanja FIBA lige šampiona, ekipa Monaka na čijoj klupi trenutno sedi još jedan Srbin, Zvezdan Matović.

Prema pisanju portala „BeBasket.fr “ Matović bi po okončanju sezone mogao da napusti kneževinu i preseli se u ASVEL čiji je vlsnik NBA zvezda Toni Parker, a koji će vrlo izvesno od sezone 2019/20 naći svoje mesto u Evroligi.

Isti izvor ovu vest potkrepljuje i informacijom da Aleksandar Đorđević ima dobre veze sa čelnicima Monaka, što bi dodatno moglo da pomogne u realizaciji trasfera.

Svakako interesovanja za selekota Srbije ne manjka, a kojem će se carstvu ili kneževini privoleti, videćemo u danima koji slede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter