2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NISU MU OPROSTILI: Navijači Partizana ‘na nož’ dočekali ‘izdajnika’ u njihovim očima (FOTO)

Objavljeno: 10.05.18 u 20:10

Svaki put kada bi primio loptu bio bi ‘počašćen’ salvama zvižduka.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Petar Rakićević nije se dobro proveo danas u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Njegova istorija sa crno-belima je dobro poznata.

On je, podsetimo, bio na korak od prelaska u Partizan, čak ga je klub iz Humske optužio da je uzeo od njih 10.000 evra, a zatim potpisao za najvećeg rivala.

Na Malom Kalemegdanu se nije naigrao, bio je u senci Stefana Jovića i Nikole Rebića, a čak ni po njihovom odlasku za njega nije bilo mesta u crveno-belom taboru.

Zatim je prešao u FMP, a onda i Dinamik, gde je večeras gostovao ‘nesuđenom klubu’. Zbog cele istorije Grobari ga nisu dočekali lepo, naprotiv…

Navijači Partizana nisu zaboravili učinjeno, pa su svaki put kada je Rakićević imao loptu u rukama se čule salve zvižduka.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Uspon!!!On je decko u padu.Zvezda ima pare i kupuje mnogo jake igrace a Partizan igra sa Pecarskim,Aranitovicem i Andricem u ovoj konkurenciji bi konstantno igrao i napredovao ovako.U Partizanu se od mladih igraca prave zvezde u fmp2 se kupuju gotovi i igraci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter