0
Košarka

KOKOŠKOV SKLAPA EKIPU: Finiks nanišanio jednog od nosilaca igre finaliste Zapada!

Objavljeno: 10.05.18 u 19:00

Pošto su angažmanom Igora Kokoškova nedavno rešili pitanje prvog trenera, Sansi polako kreću sa planovima za rekonstrukciju ekipe.

Franšiza iz Arizone iza sebe ima vrlo slabu sezonu, ali će zbog toga imati pravo na visokog pika na draftu a takođe ima prostora i u „saleri kepu“, što žečle da iskoriste na najbolji način.

Prema pisanju američkih medija Finiks je ozbiljno zainteresovan da se na početku naredne sezone pojača centrom Hjustona, Klintom Kapelom. Švajcarski dugajlija jedan je od najvažnijih igrača Rokitsa. koji će u finalu zapadne konferencije odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Golden Stejt Voriorsima.

Sansi su spremni da Kapeli ponde maksimalni ugovor, a ukupni budžet za narednu sezonu iznosi im 102 miliona dolara. Sa druge strane ekipa iz Teskasa nema mogućnosti da isparira ponudi Finiksa i biće zanimljivo videti hoće li centar izabrati da za manje novca igra u jednoj od najjačih ekipa lige ili će krenuti za finansijskom stranom.

Kapela u plej-ofu prosečno beleži 14.4 poena, 12.2 skoka i 2.8 blokada po utakmici i uz Džejmsa Hardena i Krisa Pola najzaslužniji je za uspehe Hjustona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter