0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS SUPERLIGA: Zlatibor opet sjajan, Borac ponovo ispred Zvezde

Objavljeno: 05.05.18 u 22:39

Odigrane su dve utakmice A grupe domaćeg košarkaškog šampionata.

Rezultatom 72:62 je Borac porazio Tamiš, dok je sa 99:73 Zlatibor nadigrao Mladost.

Od samog starta su košarkaši Zlatibora nametnuli svoj ritam u ovoj utakmici i videlo se da će gosti iz Zemuna teško doći do pobede. Izuzetno efikasna bila je druga četvrtina u kojoj je ubačeno čak 55 poena, od čega je 28 postigla domaća ekipa. Meč je rešen u trećoj deonici gde je Mladost pala u poređenju na sjajnu partiju domaćina koji nije uspeo da i u ovom kolu bude trocifren.

Najbolji kod ekipe Zlatibora bio je Svetozar Popović sa 18 poena, dok je 17 postigao Nemanja Simović, a poen manje Dragoslav Papić. Na drugoj strani je Vuk Malidžan postigao 20, dok je sa 14 bio dvocifren i Vojin Svilar.

Meč između Borca i Tamiša rešen je u poslednjih deset minuta kada su Čačani u potpunosti nadigrali svoje rivale. Igrao se egal do tog momenta, a Borac nije kažnjen za izuzetno lošu igru u trećoj deonici kada je ubacio samo 12 poena. Pančevci su u četvrtoj postigli 13, što je glavni razlog zbog kojeg su pretrpeli još jedan poraz u Superligi.

Marko Stojadinović je sa 21 poenom bio najbolji u Borcu, u timu Tamiša je Dušan Knežević imao 12, a Ivan Smiljanić 11 uz deset skokova.

KLS, GRUPA A – 7. KOLO

Subota

Borac – Tamiš 72:62
Zlatibor – Mladost Zemun 99:73

Nedelja
20.30: Mega – Crvena zvezda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter