14
Košarka

IGRAČI KLIVLENDA ODLUČILI: Delije su bolje od Grobara!

Objavljeno: 05.05.18 u 11:52

Verovali ili ne, ali na zvaničnom kanalu vicešampiona NBA lige govorilo se o navijačima Crvene zvezde i Partizana.

Naime, gosti emisije na zvaničnom kanalu Klivlend Kavalirsa bili su Čedi Osman i Džef Grin. Oni su dobili pitanje iz Srbije, a ono je glasilo ko je bolji Delije ili Grobari? Prvi je odgovorio Osman, ali se odmah nadovezao Džef Grin.

– Partizan i Zvezda su veliki klubovi. Igrao sam poslednjih godina više protiv Zvezde, tako da, ovog puta biram Delije – istakao je Osman, a Grin je na tu konstataciju potvrdio da su „navijači Zvezde bolji“.

Čedi Osman je rodom iz Makedonije, a majka mu je iz Novog Pazara, pa i ne čudi što je dovoljno upućen u rivalitet srpskog sporta.

0
0

14 Komentara

  1. Pa ovo je novi format EL i kad ga igraš 2 godine dolazi do zasićenja posle 30 utakmica godišnje a još kad izgubiš šansu za prolaz dalje.Niko ne spori da ste više postigli od nas ali ni to da nećete u sledeće 2 decenije zaigrati EL ni uzeti ABA ligu i da će mo biti ispred vas, a već vas vidim ogorčene , ojađene i na aparatima kad Đordi objavi da KKCZ igra Evroligu.Živi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je mix , bravo!
    Samo da nam duvaju!
    KKP je evropski sampion a vi ste postali paunovi nakon sto ste osvojili par regionalki. Idi, bre, gde god da igrate uvek ste iza nas. Uvek.

    0
    0
    Odgovori
  3. Potpuno nerelavntni su ovi frajeri. Igrali su u Evropi nekolikogodina kad je Zvezda iz predgradja igrala u Evroligi za ocenu PKK fanova treba mnogo duze i dublje poznavati evropsku kosarku. Zvezdana, kako god i kakva god da je nema sansi nikakvih u kosarci da bi bila ispred PKK. Nikad. Drugo je fudbal, ali u kosarci,ponavljam:NIKAD. U ostalom da ista znaju o evropskoj kosarci rekli bi da su Zvezdu ove godine gledali u proseku 7 hiljada u Evroligi, koliko Partizana ,najgledaniji klub, uABA. Zato,malo ohladite!
    Neverovatno je da ganski mediji uporno „pronalaze“ neke bizarne razloge da se naduvavaju stvari. Dzaba nam duvate, nemate sansi, bicete opet ponderisani na duzi rok!

    0
    0
    Odgovori
  4. Za slavni klub svima znan,beogradski Partizan.Mnogo njih interesuju i grobari i delije lupaju.Kao kad bih nekog od nas pitali izaberi broj 1 ili broj 2

    0
    0
    Odgovori
  5. HAHAH RECE COVEK BIRAM GANE JER PRED NJIMA SAM IGRAO, DA SAM IGRAO PRED NAVIJACIMA INSTITUCIJE BILA BI DRUGA PESMA.SAD DA SE NE LAZEMO, NJEMU SU DELIJE DRAZE IPAK SU ONI TURSKI KONJANICI!
    MUTIRANI FMP JE U SADASNJOSTI PRAVI BORAC A STA LI GA CEKA U BUDUCNOSTI … AHAHHAHAHAHAH

    0
    0
    Odgovori
  6. Sprdnji nema kraja

    Osman voli svoje realno je.

    Samo im fk nije menjao ime.
    Košarka ne postoje
    Vaterpolo isto

    U najmu glasači više ne idu na tekme, tanak sendvič

    Iako su ugasili tribinu

    Ceo svet zna ko su dugo bili br 1 u fudbalu

    Jedini navijači koji su preneli duh i napravili nešto neverovatno u košarci zna se ko su

    Sva sreća ima kamera i youtube

    0
    0
    Odgovori
  7. Иначе ми је јако битно шта кажу ова двојица… како год окренеш, ви ћете се ус.ати у гаће ако будете играли са Партизаном…

    0
    0
    Odgovori
  8. hahahahahah pa nikako nemogu biti u istom rangu Partizan i mali klubcic iz predgradja.Partizan je najtrofejniji i sampion evrope 1992.A ovi su sampioni u menjanju imena i adrese kluba….a sto se navijaca tice pa to i ptice na grani znaju da su gobari ispred ovih…Evroliga je 2009 svoje rekla i nagradila najbucniju i najbolju publiku….pitajte usostalom gospodu Navara,Jaskeviciusa……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter