0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘KOŠARKAŠKA PIJACA’: Nedović stiže, a Armani će imati još jednog Srbina

Objavljeno: 01.05.18 u 13:25

‘Bomba’ prelaznog roka u ‘gradu mode’ trebalo bi da bude Nemanja Nedović, ali ‘krojači’ rešavaju još neka kadrovska pitanja.

Vest da bi Nemanja Nedović mogao da napusti Malagu i preseli se u Milano izazvala je ‘zemljotres’. Dok se još uvek spekuliše o ovom transferu, Armani završava veoma važan postao. U svojim redovima zadržaće jednog momka.

Reč je o još jednom srpskom internacionalcu – Vladimiru Micovu. Navodno, Armani je spreman da sa našim krilom produži ugovor na još godinu dana.

Vladimir Micov je ove sezone u Evroligi postizao 10,9 poena po meču i imao je 2,6 skokova. Ipak, ono što ga je proslavilo je dobar procenat šuta za tri poena, odličnih 44 posto.

Micov ima 33 godine i u karijeri je promenio mnogo klubova, počeo je u Beopetrolu, a kasnije je nosio dres Crvene zvezde, OKK Beograda, Lavova 063, Budućnosti, Partizana, Panioniosa, Kahe Laboral, Kantua, CSKA Moskve, Galatasaraja i sada Armanija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter