0
Košarka

FOTO: Twitter

MOGUĆA PROMENA SREDINE: Bjelica na meti dva NBA ligaša, a evo šta on želi

Objavljeno: 30.04.18 u 15:43

Budući da će ovog leta postati slobodan agent, Nemanja Bjelica mora biti u pripravnosti za eventualnu promenu sredine.

Njegova Minesota je ove sezone prvi put posle 14 godine obezbedila plasman u plej-of, gde je već u prvoj rundi lako eliminisana od strane Hjuston Roketsa.

Mečevi sa timom iz Teksasa mogli bi biti poslednji za Bjelicu u dresu Timbervulfsa, budući da su prema pisanju „Startribune-a“ dva NBA ligaša zainteresovana da ga angažuju kao slobodnog agenta.

Za sada se ne navode imena zainteresovanih klubova, ali srpski krilni košarkaš bi radije ostao u Mineapolisu.

-Ne znam šta bih sada rekao, nadam se da ću ostati u Vulfsima. Videćemo. Nismo imali sreće da smo već u prvom kolu naleteli na Hjuston,ali u timu imamo zaista odličnu grupu ljudi. Prvi put smo nakon 14 godina pauze u plej-ofu. Sviđa mi se ovde!-, reako je Bjelica.

Popularni Beli je kako se sezona bližila kraju dobijao sve više šansi u timu Toma Tiboda, usled povreda Džimija Batlera i loše forme Endrjua Viginsa. Srpski as je ove šanse dobro koristio i odigrao značajnu ulogu u plasmanu „vukova“ u dugo čekani plej-of.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter