15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ ‘ZAOŠTRIO PERO’: Bokane, u Evroligi nema maloletnih ‘plesačica’ koje igraju za sudije, dok oni oralno gutaju cevi pištolja!

Objavljeno: 29.04.18 u 13:30

Nebojša Čović dao je do sada najoštriji odgovor predsedniku Budućnosti Draganu Bokanu u ratu koji i dalje traje od finalne serije ABA j.t.d. lige.

Nakon što je prvi čovek Podgoričana svojom izjavom pecnuo klub sa Malog Kalemegdana kada je rekao da mu nije jasno da tako veliki klub kakav je Crvena zvezda, sa tako velikim budžetom, i koji dolazi iz tako velikog grada, ne igra Evroligu naredne sezone, brzo je stigao odgovor od Nebojše Čovića.

Predsednik Zvezde je u izjavi za ‘Blic’ naširoko odgovorio Bokanu i priču proširio na ‘seksualne delikte sa sudijama’ i ucenjivanja od strane crnogorskog šampiona.

– Za razliku od Dragana Bokana, čoveka bez smisla za humor, sarkazam i šlif, nama je veoma jasno kako i zbog čega za sada ne igramo Evroligu. Na sve marifetluke koje je Bokan pravio tokom sezone 2017/2018, ukazivali smo više puta. Naravno, ukazivaćemo i dalje kako se opet ne bi dogodilo da novokomponovani košarkaški radnici, željni društvenog statusa, a možda i potencijalni kandidati za gradonačelnika Podgorice, ne birajući sredstva dolaze do navodnog uspeha i time obmanjuju javnost. Puno sreće prvo u pripremi uslova za Evroligu, a onda i u samom takmičenju ako do njega uopšte i dođete, ali verujem da će Čelebići uspeti. Biće vam potrebno jer tamo ne igraju Rems i kompanija, a i ne prolaze više trikovi sa nameštanjem takozvanih ‘plesačica’ koje se podmeću sudijama za noćne zabave nakon prevelikog opterećenja “deljenjem pravde” na utakmicama Budućnosti u Podgorici. Znači, kod Evrolige vam neće proći prostitucija i seksualni delikti za namirenje sudija u noćnim klubovima poput “Afrodite” u Podgorici. Takođe vam neće proći ni “blagi” pritisci na sudije ispred i u svlačionici gde su neki od njih bili “ljubazno zamoljeni” da oralno konzumiraju cevi od pištolja vaših pojedinih “uglednih prijatelja” kluba. Možda su to takozvani “grandovci”, u Srbiji prepoznatljivi kao “bemaksovci”, pretežno visoki bivši funkcioneri ANB Crne Gore. Pitam se da li su to oni isti koji su napali igrače Crvene zvezde u hotelu “Podgorica” na nacionalnoj osnovi zaboravljajući svoju saradnju i sticanje kapitala preko raznih Orića, Keljmendija i ostalih multietničkih egzotičnih likova. No, za sada neću više o njima, da ne bih kvario sponzorske ugovore pojedinim klubovima. Znači, za sudije u Evroligi nisu dovoljni argumenti seksualnih usluga raznih “plesačica”, po imenu Tamara, Bea, Zana, Tijana, Olga… pa sve do šesnaestogodišnjih maloletnica… – kaže Čović za Blicsport.

FOTO: STARSPORT

Prvi čovek crveno-belih u dahu je nastavio.

– No i pored svega, impresioniran sam Bokanovom “stručnom” analizom o veličini Beograda i tržišta, kao i budžetom KK Crvena zvezda. Sa žaljenjem konstatujem da ona ne može biti ista kao analiza tržišta za trgovinu nekog lanca prehrambenih proizvoda i alkoholnih napitaka koji se dobijaju ispod fabričke-proizvođačke cene i tako finansiraju sportske aktivnosti preko grbače plantažnih radnika. Razumem ushićenje Bokana i ostalih zvanica na zatvorenoj proslavi održanoj 14. aprila 2018. godine na luksuznom imanju “Knjaz” kod Baća Radovića iz “Zeta gradnje”, ali ne razumem toliku opsednutost celog eminentnog skupa KK Crvena zvezda. Verovao sam, imajući u vidu da je blizu izvor bistre vode, da su mogli da rashlade svoje usijane glave, ali sam se prevario. Potražio sam objašnjenje u vezi ovog fenomena i pronađoh ga: “savest je čudo, a nečista savest još veće” i očigledno ni ne pomaže ni bistra voda. Nema razloga da prevarom obmanjujete javnost Crne Gore, jer ipak je jedan Dolmen zapravo Dževdet Doljmen novokomponovani državljanin nepostojeće države, bez obzira na “maštovitost” koju dobiste s Tošinog bunara. Znam ja da vi ipak volite Beograd, a naročito Vračar. I ja volim Crnu Goru, Podgoricu, a naročito Budvu, jer Budva je cela crveno-bela. To mi moje, po očevoj liniji, poreklo garantuje.

Na kraju je i podsetio Evroligu na davnašnje izdanje Budućnosti u tom takmičenju.

– Siguran sam da će Evroliga ceniti regularnost nastupa Budućnosti u Evroligi kroz utakmicu Montepaski – Budućnost koju je Budućnost izgubila sa 63 razlike – 112:49! Verovatno je i tada sve bilo regularno kao i u prethodnom finalu ABA lige, no to je bila slučajnost – loš dan, imajući u vidu da je Montepaskiju bilo potrebno 57 razlike za prolaz u sledeću fazu takmičenja – zaključio je Nebojša Čović.

0
0

15 Komentara

  1. Splićani, ko sme po 100 Evra, Zvezda igra EL 100% a Budućnost možda ? Primam uplate još dana tačnije do 3. Maja u 23h 59m.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosta vise sa pretnjama, ucenama i insinuacijama shvati i ako drmas kosarkom nisi osvojio ABA pa ni evro ligu. Pravila su jasna ali posto si ti navikao da radis po sopstvenim pravilima i odlucujes o svemu ne pitajuci i konsultujuci bilo koga to u Srbiji pali ali nigde drugde. Za sve ovo trebas da budes smenjen i strogo kaznjen – prisetite se
    kako su i zasta ljudi kaznjavani ali ovom coveku su dozvoljene ovakve bljuvotine i izmisljotine. Covek za svoje mucke i krsenje zakona optuzuje druge. Pa gde ima da jedan covekbima dva kluba u istom nivou takmicenja to nije dozvoljeno nigde pa ni u Srbiji, ali ocito on moze sve

    0
    0
    Odgovori
  3. Ade bre ovolike pare za tim a nista nije uradjeno ,pa onda je normalno da su drugi krivi.TI I ALEMPIJEVIC IDI TE IZ MOJE ZVEZDE.Ugledajte se na fk.

    0
    0
    Odgovori
  4. Covicu aj brate iskuliraj nerviras i nas zvezdase u pm. Izgubili smo posteno na terenu, a ti malo manje kradi, a vise placaj igrace pa ce da bude sve ok.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dok ti je Bokan sipao pare iz Voli-ja bio je super.. Sad od jednom mafijas… Neizlecivi kanceru Srpske i regionalne kosarke…

    0
    0
    Odgovori
  6. Gde je sada rukovodstvo ABA lige koje je kaznjavalo Gospodina Duska Vujosevica za svaki preki pogled…??? Pa posle opet pudla zna da prica o dvostrukim arsinima… blago Srbiji sa postenim Covicem…

    0
    0
    Odgovori
  7. …rece posteni sportski radnik i funkcioner..i politicar..i koordinator… i direktor.. i predsednik… u svom 284. obracanju kosarkaskoj javnosti u zadnjih 14 dana.

    0
    0
    Odgovori
  8. Samo cu reci,prepostenom gospodinu,da i nad popom ima pop!Kako si radeo predhodnih godina,tako ti se sada i vraca i to vecom merom nego sto si i sam mogao da pretpostavis a znao si dobro da ce ti se sva tvoja muljanja kad-tad vratiti!Vrati narodu ono sto si ukrao,mozda ce ti se smilovati onaj odozgo i progledati ti kroz prste!

    0
    0
    Odgovori
  9. Aman dosta je covicu, izgubili ste i to je to. Dokle vise krivicu svaljivati na sve druge, a ne na sebe, a realno sami ste krivi? Isli ste jednom u euroligu umesto pokradene igoke, drugi put umesto cibone, i sad radite na tome da idete i umesto buducnosti!!!! I onda ti pricas o postenju i kako drugi koriste n e postena sredstva????? Obraz je stvarno nekima kao djon.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter