Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Borca u Čačku 70:63, a trener Zvezde Dušan Alimpijević je posle meča na konferenciji za medije istakao svoje viđenje utakmice.

Povezane vesti

Najiskrenije čestitam Borcu na zasluženoj pobedi i na celoj sezoni. I prethodni trener Bojić, i sadašnji Arsić rade sjajan posao, uradili su veliku stvar za čačansku košarku. Ovaj grad i ova publika to zaslužuju, drago mi je da se jedan stari, dobri centar vratio na velika vrata. Želim Borcu da ostvari ambicije, rekao je Alimpijević.

A što se njegovih izabranika tiče…

Mi smo došli da odradimo utakmicu i to nikako nije dobro. Po ko zna koji put nam se ponavljaju neke stvari, i nije toliki problem u odbrani, već napad. Kad ne uđete koncentrisani u utakmicu, onda ne ide. Samo mali procenat vrhunskih sportista može da uhvati koncentraciju tokom meča, ostatak, kao što je to u slučaju mog tima, treba to da radi pre utakmice. Ni u jednom segmentu nismo pokazali da zaslužujemo pobedu, promašili smo 15 penala u Čačku i 21 trojku, a imali smo nekoliko otvorenih šuteva, zato i nismo zaslužili pobedu. Kod njih se videla želja i energija, zaključio je trener Zvezde.