0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV NIKOLIĆ: Čast nam je što možemo da ugostimo istituciju poput Partizana

Objavljeno: 24.04.18 u 18:30

Košarkaši Dinamika u sredu će na svom terenu dočekati ekipu Partizana, u okviru 3. kola Superlige Srbije.

Ovim povodom javnosti se obratio trener Dorćolaca Miroslav Muta Nikolić, koji će prvi put susresti sa crno-belima nakon što je napustio njihovu klupu.

Nikolić ističe da je velika čast za njegov tim što ekipa poput Partizana dolazi u njihovu halu, ali ističe da to nije isti tim u odnosu na period kada je on sedeo na njihovoj klupi.

– Nama je čast što takva institucija od kluba kao što je Partizan dolazi u našu halu ponovo. Mi kao klub postojimo tri godine i nije mala stvar što već drugu godinu igramo sa našim velikanima. Očekuje nas teška utakmica protiv favorita u našem duelu, jer su crno-beli dovođenjem stranaca promenili i podigli ambicije sa početka sezone. Mi imamo naše ambicije, a to je da uđemo u ABA2 ligu i da promovišemo neke nove nade, rekao je Nikolić.

Utakmica između Dinamika i Partizana na programu je sutra od 20:00 časova, a posle prva dva kola obe ekipe imaju maksimalan učinak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter