0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSLE POBEDE NAD MEGOM: Evo kakvo je stanje sa Dobrićem, ali i Dangubićem

Objavljeno: 22.04.18 u 00:15

Raznela je Crvena zvezda ekipu Mega Bemaksa u drugom kolu Superlige Srbije, a Delije sada više zanima šta se dogodilo sa Ognjenom Dobrićem

Naime, u prvom poluvremenu je krilo Crvene zvezde osetilo bol u kolenu posle udarca, a do kraja meča je presedeo na klupi u civilu sa ledom oko povređenog dela noge.

– Nije ništa ozbiljno. Rekli su mi u svlačionici da povreda nije ozbiljnije prirode i znaću sutra više informacija – rekao je posle meča Dušan Alimpijević.

Kraj Dobrića je sedeo i Nemanja Dangubić, koji je mesecima odsutan i koji je u međuvremenu bio na pregledima u Americi, gde su ga kontrolisali i lekari San Antonija.

– Prati se njegovo stanje, to je povreda koja nije nastala ove sezone, već je ove sezone došla na naplatu, pa je odlučeno da se to ove godine reši. Videćemo da li će stići do kraja Superlige da nam pomogne – dodao je Alimpijević.

Crvena zvezda sledeći meč u Superligi Srbije igra u utorak protiv Borca u Čačku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter