0
Košarka

NOVICA VELIČKOVIĆ: Jurio sam da bijem Nikolu Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.18 u 11:54

Novica Veličković sada je prvi put ispričao anegdotu koju je pre par godina prvi otkrio javnosti trener Mege Dejan Milojević.

Gostujući u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ kapiten Partizana otkrio je kakvih je problema imao sa ‘malim Jokićem’, koji je danas superstar u NBA ligi.

U pitanju je jedna situacija sa treninga kada su obojica igrala za Megu. Nikola Jokić je Veličkovića osramotio pred ostatkom tima tako što mu je proturio loptu kroz noge i poentirao dok se ovaj nije ni okrenuo. Zato je krenuo – da ga bije!

– Da… Znaš šta, taj mali…Pričamo o Joki koji je sad NBA zvezda, ali tad je došlo dete buckasto, nezgrapno… Trči, nema mišić, skine se u svlačionici ja gledam i kažem ‘sine jesi li nekad nešto radio’… Međutim, prvu vežbu koju mu Miloje pokaže, nekih šest promena, on uradi kao od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap.

– E sad, Deki mu je pokazivao trikove, jer je on pun tih nekih trikova i fora da mene nasamari. To je bila neka finta kod koje je on probacio meni loptu kroz noge, gde ja uopšte nisam video loptu. U momentu kako je probacio on je položio loptu u koš. Svi su počeli da se smeju, cela ekipa mi se smeje… On je imao 17 godina i ja na njega krenem, a on kaže: ‘Šta ti je bre budalo’… Nisam mogao da verujem da me je neko toliko ispalio – ispričao je Veličković.

Taj deo pogledajte na 1:06:15 u priloženom snimku emisije:

(Izvor: youtube / Veče sa Ivanom Ivanovićem)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter