0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAJAVLJUJU NOVU BITKU, ALI… Partizan u velikom problemu pred FMP! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.18 u 14:10

Bez trojice važnih i standardnih igrača u rotaciji Partizan će se suprotstaviti FMP-u iz Železnika u drugom kolu košarkaške Superlige.

FMP je ostao bez Filipa Čovića i Alekse Radanova, ali će i Partizan biti bez nekoliko ključnih igrača u utakmici druge runde Superlige Srbije.

Kao i prvi meč protiv Vojvodine, i sada će utakmicu propustiti Novica Veličković i Kvami Von, a gotovo izvesno sa njima će van terena meč gledati ponovo i Marko Čakarević.

Novica Veličković zbog distorzije skočnog zgloba i Kvame Von zbog problema sa leđima neće igrati. Marko Čakarević koga muči primicač, možda i bude u 12 odabranih. Videćemo pred utakmicu – izjavio je Čanak.

I pored trijumfa nad Vojvodinom od 90:67, Nenad Čanak bio je vrlo nezadovoljan, pa sada očekuje reakciju svojih igrača protiv mnogo boljeg rivala, ABA ligaša.

– Moramo da odgovorimo intenzitetom kakvim i oni igraju i da počnemo da radimo osnovne stvari u odbrani, igra 1-na-1, zagrađivanje koša i da odbranimo njihovu tranziciju – izjavio je Čanak.

Utakmica se igra sutra uveče od 21 sat u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter