2
Košarka

FOTO: STARSPORT

FUDBAL ILI NEŠTO DRUGO: Zvezdini košarkaši katastrofalniju posetu nisu skoro imali (FOTO)

Objavljeno: 21.04.18 u 21:17

Košarkaši Crvene zvezde u ovim momentima igraju meč 2. kola Košarkaške lige Srbije protiv Mega Bemaksa, ali su navijači pošteno podbacili.

Prema fotografijama sa lica mesta, crveno-beli na ovom susretu neće imati preterano bučnu podršku, jer je broj navijača izuzetno mali, reklo bi se čak i najmanji od početka sezone.

Da li su navijači otišli u Niš da pomognu fudbalskoj selekciji u pohodu na titulu, ili možda ostali kod kuće kako bi bez propuštanja ispratili oba meča, ili je ekipa izgubila poverenje nakon poraza od Budućnosti u finalu ABA lige, nije poznato, ali je evidentno da će crveno-beli morati žestoko da se potrude kako bi u borbi za naslov šampiona Srbije imali podršku svih kojima su ove boje bliske.

0
0

2 Komentara

    • Kako je ovo glupo i bezobrazno napisano. Čović je podigao Zvezdu i uopšte nije upitan,a za Zvezdu se navija,voli i dolazi na utakmice,bez obzira ko je u njoj.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter