0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED ZVEZDU: Moramo da uđemo maksimalno agresivno i nametnemo naš ritam

Objavljeno: 20.04.18 u 10:40

Već u 2. kolu domaćeg šampionata odigraće se prvi ABA-ligaški derbi.

U subotu će od 21 čas snage odmeriti Crvena zvezda i Mega Bemaks.

Oba tima su upisala pobede na startu Superlige, međutim od sutra će samo jedan od pomenuta dva tima biti neporažen u domaćem takmičenju. Dejan Milojević za ovaj meč neće moći da račna na Ognjena Jaramaza, Kostju Mušidija Mihaila Jovičića dok je neizvestan i nastup Stefana Fundića.

– U subotu igramo sa Crvenom zvezdom koja je sigurno glavni favorit za osvajanje titule. Nama je važno što smo sa pobedom započeli Super ligu, gde smo protiv Tamiša imali oscilacije, ali smo odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije. Imamo izuzetno mladu ekipu i biće potrebno da u meč sa Zvezdom uđemo maksimalno agresivno u odbrani i da pokušamo da nametnemo naš ritam. Za šta će to biti dovoljno, videćemo, ali će nam svakako puno značiti da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetniju ekipu u ligi, rekao je za klupski sajt Milojević, da bi prvotimac Mege Nikola Mišković dodao:

– Očekuje nas teško gostovanje protiv Crvene zvezde, gde će mnogi naši igrači prvi put igrati u hali Aleksandar Nikolić. Potrudićemo se da damo sve od sebe da izvučemo što bolji rezultat. Da bi uspeli da pariramo Zvezdi, biće potrebno pre svega da odigramo agresivnu odbranu i iskontrolišemo skok. Veoma smo mlada ekipa i želimo da se prikažemo u što boljem svetlu pošto su ovakvi mečevi veliko iskustvo za sve nas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter