1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI TRAŽE NOVAC: Partizan sprema tužbu protiv ABA lige

Objavljeno: 20.04.18 u 15:14

Košarkaški klub Partizan odlučio se za ovaj korak u cilju povraćaja novca od kazne koju je već platio početkom sezone.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović poslao je zahtev menadžmentu regionalne košarkaške lige kako bi se klubu iz Humske vratio novac od kazni nakon izjave bivšeg trenera crno-belih Miroslava Mute Nikolića kada je komentarisao termin prvog ovosezonskog ‘večitog’ derbija.

U pitanju je cifra od oko četiri hiljade evra, a iz Partizana se pozivaju i na kaznu zbog ubacivanja papira na parket dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, prenosi ‘Blic’.

– Još prilikom poslednjeg intervjua za Blicsport sam najavio da Partizan više neće ćutati, da smo nezadovoljni tretmanom  menadžmenta ABA lige prema našem klubu, koji je uz sve i najtrofejniji u regionalnom takmičenju. Svedoci smo šta se sve dešavalo prethodnih nedelja, a Partizan je bio kažnjen za narušavanje ugleda takmičenja. Oglasićemo se i za javnost i prethodno na Skupštini ABA – izjavio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Odgovor sa Jadrana stići će nakon zasedanja Skupštine ABA lige, a koja će imati prilično puno posla zbog komentara funkcionera, kazni, izjava, a sada i tužbe.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter