2
AdmiralBet ABA Liga

UNOSI RIVALE KROZ OBRUČ: Pogledajte dva silovita kucanja za 20 sekundi, kojima je Brajma već kupio Grobare! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.18 u 22:15

Košarkaši Partizana su takmičenje u Superligi Srbije otvorili ubedljivom pobedom nad Vojvodinom (90:67), a susret u dvorani „Aleksandar Nikolić“ obeležio je debi Amide Brajme u crno-belom dresu.

Doskorašnji centar Ostin Sparsa za kratko vreme na parketu uspeo je da oduševi Grobare, kojima se po samom ulasku u igru predstavio sa dva silovita zakucavanja.

Brajma je od prvog trenutka u igri pokazao visok nivo saradnje sa Najdželom Vilijams-Gosom, koji mu je u dva navrata asistirao za atraktivne poene.

Prvi put dugajlija iz Gane je nakon asistencija američkog pleja stavio „na poster“ košarkaša Vojvodine Aleksu Čabrila, a već u sledećem napadu usledio je i alej-up pas Vilijams-Gosa za naredno prikucavanje najnovije akvizicije crno-belih.

Nkadašnji učenik Konektikat univeziteta utakmicu je završio sa 12 poena i devet skokova i tako nagovestio da će biti i te kako značajno pojačanje za tim Nenada Čanka.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter