0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Himki bacio rukavicu u lice ‘armejcima’, ali je CSKA opet odoleo i uzvratio

Objavljeno: 19.04.18 u 21:05

Posle prve dve utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između CSKA i Himkija, Moskovljani imaju vođstvo od 2:0 i tri ‘meč lopte’ za kartu za fajnal-for u Beogradu.

Nismo navikli, a ni očekivali da dueli prvoplasiranog i osmoplasiranog budu ovoliko neizvesni, ali i to je dokaz da svako svakoga može da izazove i napravi mu problem. Pogotovo kada je u pitanju okršaj starih znanaca, ruskih timova CSKA i Himkija.

Međutim, ‘armija’ je ponovo pokazala kvalitet kada je bilo najpotrebnije i u finišu drugog meča je slomila Šveda i drugove za trijumf od 89:84.

Pre toga je Himki bolje otvorio meč, vodio i u prvoj i u drugoj četvrtini, pa čak i u trećoj, da bi tek u poslednjoj poklekli usled sjajne partije Ćaća Rodrigeza i Korija Higinsa.

Upravo ova dvojica igrača bila su najefikasnija u domaćem taboru sa 26, odnosno, 19 postignutih poena, dok se u redovima poraženog sastava najviše istakao Entoni Gil sa 24 koša.

Evroliga – TOP 8:

sreda

CSKA Moskva – Himki 89:84 (2:0)

20.15 Panatinaikos – Real Madrid (1:0)

četvrtak

19.45 Fenerbahče – Baskonija (1:0)
20.15 Olimpijakos – Žalgiris (0:1)

Serija se igra na tri pobede

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter