3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOU: Veću ispalu nekog navijača kada je u pitanju srpski sport do sada niste videli (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.18 u 11:00

Nakon više slušanja spomenutog snimka, još uvek nam nije jasno – kako?

Mesto dešavanja je emisija „SOS Koš“ Vladana Tegeltije, a „neznani junak“ je jedan previše uzbuđeni navijač kom očigledno nije prijala informacija da će Budućnost naredne sezone u Evroligi nastupati u Beogradu, u crveno-belim dresovima, i pod imenom „Crvena zvezda“.

I možda ne bi čitava situacija bila toliko neobična i neuobičajena, da ta vest nije objavljena na jednom od najpoznatijih satiričnih sajtova u regionu, portalu „njuz.net„.

FOTO: STARSPORT

Dozu bizarnosti daje i uporna tvrdnja ovog navijača da po njemu „sve ovo deluje realno“ – i to nakon što je pročitao da bi ime trebalo da bude Crvena zvezda Budućnost Beograd Podgorica, da Budućnost jedino mora da promeni ime, grb i klupske boje, te da će „Varvari biti poznati kao Delije„. 

Ovaj izuzetno zabavan, ali i pomalo zabrinjavajuć snimak, s obzirom na uzbuđenost koju je informacija izazvala kod dotičnog čoveka, možete videti ispod. 

Mi se samo nadamo da je uspeo da se smiri do sada, jer sudeći po nastupu, ova vest „njuzovaca“ nije ostavila baš najbolje posledice po njegovo zdravlje:

(Youtube/ krkipfc)

 

0
0

3 Komentara

  1. @Žarko
    ma, razumeli su oni druže, nego im rade kompleksi i boli sprdanje sa onim periodom kad su navijali za drugi klub u košarci dok je njihov bio ugašen, „na ledu“..
    onda, kad ga je doktor Đilkenštajn odmrzao i „opario ga strujom“, nastavili su da se lože da su veliki klub i sad je opasan problem kad se ne dobije ono što je već „kaparisano“
    klupska košarka propada i u regionu i u Srbiji, saopštenja samo lete, pravila se menjaju u toku takmičenja – verovatno je tu prste opet umešao onaj zli Vujošević, sigurno je to, nije neka pudlica..
    ee, moji vi, blago njima sa ovakvim narodom..

    0
    0
    Odgovori
  2. Više puta ste slušali i opet niste razumeli. Čovek tera sprdnju sa Čovičem i njegovim trange frange kombinacijama, fmp i cz, od pre nekoliko godina, koje su moguće samo u zemlji Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter