Nakon više slušanja spomenutog snimka, još uvek nam nije jasno – kako?

Povezane vesti

Mesto dešavanja je emisija “SOS Koš” Vladana Tegeltije, a “neznani junak” je jedan previše uzbuđeni navijač kom očigledno nije prijala informacija da će Budućnost naredne sezone u Evroligi nastupati u Beogradu, u crveno-belim dresovima, i pod imenom “Crvena zvezda”.

I možda ne bi čitava situacija bila toliko neobična i neuobičajena, da ta vest nije objavljena na jednom od najpoznatijih satiričnih sajtova u regionu, portalu “njuz.net“.

FOTO: STARSPORT

Dozu bizarnosti daje i uporna tvrdnja ovog navijača da po njemu “sve ovo deluje realno” – i to nakon što je pročitao da bi ime trebalo da bude Crvena zvezda Budućnost Beograd Podgorica, da Budućnost jedino mora da promeni ime, grb i klupske boje, te da će “Varvari biti poznati kao Delije“. 

Ovaj izuzetno zabavan, ali i pomalo zabrinjavajuć snimak, s obzirom na uzbuđenost koju je informacija izazvala kod dotičnog čoveka, možete videti ispod. 

Mi se samo nadamo da je uspeo da se smiri do sada, jer sudeći po nastupu, ova vest “njuzovaca” nije ostavila baš najbolje posledice po njegovo zdravlje:

(Youtube/ krkipfc)