0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DVE OPCIJE ZA BJELICU: Prva ga iznenađujuće vodi kod dojučerašnjeg saigrača, a druga mu daje šansu da se osveti Budućnosti

Objavljeno: 17.04.18 u 12:56

Zvezdin centar gotovo izvesno napušta Mali Kalemegdan, a danas smo saznali i imena njegovih potencijalnih narednih destinacija.

Juče smo vam preneli saznanje HotSporta da će nakon Dilana Enisa i Milko Bjelica napustiti Crvenu zvezdu, a već danas su evropski mediji počeli da pišu o tome.

Enis je otišao u Saragosu, a španski mediji, tačnije, ‘Heraldo.es’ piše da su pregovori baš sa tim klubom uveliko u toku i da bi već danas mogao da se ozvaniči transfer.

Tako bi Bjelica i Enis nastavili svoju saradnju makar do kraja godine, a iako ima i drugih ponuda, sve je izvesnije da će se ostvariti baš u Saragosu jer je menadžer Bjelice Miško Ražnatović, isti čovek koji je juče Enisu ekspresno našao klub.

Druga opcija za centra crveno-belih, koji ove godine ne igra na zadovoljavajućem nivou i na meti je kritika zvezdaša, jeste Mornar iz Bara.

Učesnik plej-ofa ABA lige i prvi izazivač Budućnosti u crnogorskom prvenstvu želi da se pojača pred finiš sezone i na taj način Bjelica bi imao priliku za revanš Podgoričanima zbog poraza u finalu regionalne lige.

Tu vest prenela je ‘Pobjeda’, a sada se očekuje konačan izbor narednog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter