0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘ČOVEČE, PRVA SEZONA JE GOTOVA’: Bogdanov sjajan osvrt na Instagramu na ‘ruki’ godinu u NBA ligi (FOTO)

Objavljeno: 17.04.18 u 00:22

Bogdan Bogdanović napravio je rekapitulaciju fotogalerijom sa njemu bitnih utakmica u svojoj prvoj godini u najjačoj ligi sveta.

Bogdan Bogdanović pamtiće po mnogo čemu dobrom svoju debitantsku sezonu u dresu Sakramento Kingsa, koji se nije proslavio i nije bio konkurent za plej-of, ali srpski as je imao, možda i neočekivano, jednu od ključnih uloga u timu.

Uz Badi Hildsa, Zeka Rendolfa i još nekoliko igrača, srpski reprezentativac je često bio ‘meč-viner’, pa je sa velikom radošću na Instagramu objavio fotogaleriju.

Tu su slike njegovih šuteva za pobedu, prodora, duela sa Lebronom Džejmsom i dosta osmeha na parketu.

– Čoveče! NBA sezona broj jedan je u knjigama! Mnogo uspona i padova, ali i dalje sam ponosan na to koliko sam puno naučio za 78 utakmica koje sam odigrao ove sezone! Takođe bih želeo da se zahvalim za podršku koju sam dobijao ove sezone, posebno specijalne za mene! Sada je vreme za veliko leto, zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da počnem da radim na mojoj igri – napisao je Bogdanović uz ‘haštag’ – ‘Eminem košarka’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter