4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE U ZVEZDI: Okončana saradnja sa plejmejkerom, još jedan na izlaznim vratima, vratilo se poznato lice

Objavljeno: 16.04.18 u 15:50

Nakon bolnog poraza u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige u redovima crveno-belih došlo je do određenih promena.

Naime, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba Dilan Enis više nije član Crvene zvezde, pošto je sa njime danas raskinuta saradnja.

Kanadski plejmejker je u tim sa Malog Kalemegdana došao u decembru prošle godine iz redova Mega Bemaksa, ali uprkos nekim odličnim partijama generalni je utisak da nije ispunio očekivanja.

Umesto Enisa uloga pomoćnog organizatora igre biće poverena Filipu Čoviću, koji u paketu sa Aleksom Radanovim dolazi iz redova FMP-a.

-Nema velikih reči, ali ni puno vremena za adaptaciju, jer Superliga Srbije počinje već za dva dana. Od prethodnog odlaska, prošao sam puno toga, mnogo sam iskusniji i zato mogu da kažem da je ovo velika čast za mene, i da smatram da mogu da pomognem timu Crvene zvezde mts. Na meni je da radim naporno i da se što pre priviknem na nove saigrače i igru ekipe. Znam praktično sve igrače u ovom timu, i verujem da će mi zbog toga biti potrebno i manje vremena da se u potpunosti uklopim u novi sistem- rekao je Filip Čović po povratku u klub za koji je već nastupao u sezoni 2011-2012.

Takođe, postoji mogućnost da pored američkog plejmejkera Zvezdu napusti i Milko Bjelica, koji takođe u poslednje vreme ne pruža partije kakve se od njega očekuju.

0
0

4 Komentara

  1. Ma možeš Dzordana, Pipena, Medzik Dzonsona, Kobi Brajanta i Šekil Onila iz svojih najboljih dana da dovedeš u Zvezdu Alimpijević bi uspeo da izgubi sve kolko je loš trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da odu oni koji su podbacili.ne mazite nam oci epizodistima.lesor.feldin.rocesti i alimpijevic.keselj ne igra a garantujem da je bolje resenje od feldina.on bar igra srcem.koji enis.koji bjelica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter