1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

UMIRE I POSLEDNJA NADA ZVEZDAŠA: Crnogorci najavljuju, ‘Morača’ drastično menja izgled za evroligašku licencu

Objavljeno: 16.04.18 u 18:48

Crnogorski klub je na terenu bio najbolji ove godine na Jadranu, ali samo to nije dovoljno da bi učestvovao u elitnom takmičenju.

Međutim, kako je iz Budućnosti najavljeno, prvak Jadrana već radi na dobijanju licence Evrolige.

Iako se u nekim ranijim godinama desila situacija kada prvak Jadrana nije ispunio uslove za licencu Evrolige i tako propustio priliku da učestvuje u elitnom takmičenju, isto to neće dozvoliti Podgoričani.

Kako tamošnja ‘Pobjeda’ saznaje, do oktrobra kada kreće nova sezona u elitnom takmičenju, biće dosta radova u dvorani ‘Morača’. Pomenuti izvor tvrdi da će hala u kojoj igra Budućnost dobiti drastično drugačiji izgled i da će nakon rekonstrukcije imati 6000 mesta.

U planu je još jedna montažna tribina ispod koša, kao i sadašnje novinarske lože, takođe i dva nova reda stolica iznad sadašnjih tribina. ‘Morača’ će do oktobra imati i sistem elektronskih provera ulaznica, uz novu pres zonu za davanje izjava i VIP ložu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter