0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IZRAELCI OPET AKTIVNI: Meta je Tejlor Ročesti, ali ne samo on…

Objavljeno: 16.04.18 u 00:03

Crvena zvezda je poražena u finalnoj seriji ABA lige od Budućnosti 3:1 i samim tim je ostala bez učešća u Evroligi sledeće sezone.

Mada, ova još uvek nije završena. Pred crveno-belima je domaće prvenstvo u kome se brani kruna, ali je pitanje u kakvom sastavu će četa Dušana Alimpijevića dočekati kraj sezone. Naim, izraelski, ali i litvanski mediji su aktivni.

Bilo je već priče da bi posle 15. aprila Crvenu zvezdu mogao da napusti prvi plejmejker tima Tejlor Ročesti. Te spekulacije su se ponovo aktivirale. Po navodima izraelskih medija koje citiraju i Litvanci, Hapoel iz Jerusalima pojačao je interesovanje za Amerikanca sa crnogorskim pasošem. Videćemo šta će doneti dani pred nama.

Kada je reč o preostalim strancima, Džejms Feldin ima ugovor na još godinu dana, Alen Omić do kraja sezone, a Matijas Lesor na dve godine. Ipak, za Francuza postoji interesovanje Himkija, ali je transfer moguće tek tokom leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter