10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

ŠTA DALJE: Iz Budućnosti otvoreno o Evroligi – mora da se potvrdi nastup u eliti

Objavljeno: 15.04.18 u 09:56

Ono što je bilo do košarkaša Budućnosti kada je reč o plasmanu u Evroligu, odrađeno je.

Sada je red na čelnike podgoričke ekipe da obezbede sve uslove za licencu ovog elitnog takmičenja.

To pre svega znači proširenje kapaciteta dvorane ‘Morača’ koja trenutno nema minimalnih 5000 mesta koliko je potrebno za učešće u Evroligi. Predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, je ranije govorio o tome kako Podgoričanima neće biti problem da reše pitanje kapaciteta dvorane i kako je licenca praktično gotova stvar.

On je posle sinoćnog trijumfa govorio za ‘Vijesti’ o narednim koracima koje ga čekaju kada je reč igranje Budućnosti u Evoligi:

– Večeras ćemo slaviti, ali već sutra ćemo početi da se borimo za Evroligu. Meni verovatno predstoji put u Barselonu kako bi potvrdio nastup u Evroligi. Potrudićemo se da stvorimo pravi budžet za narednu sezonu, kako bi parirali najvećim timovima u Evropi. Podgorice, srećno ti to što si ušla među najbolje košarkaške centre Evrope, izjavio je Dragan Bokan.

0
0

10 Komentara

  1. Doceka poslije ovog teskog i bolnog poraza moje Zvezde malo i zdravog razuma i poruka koje ne vredjaju ljudsku intg.Slazem se sa puno kom.navijaca Partizan koji su slavili nas poraz debelo su se zajebali ako su mislili da taj pad nas ide njima u prilog,sad cete da vidite gdje smo i kad cemo mi ili vi skinuti siptare sa prvog mj.ili cak Slovence i Staseu…..5 god.min moja procjena.Srtno Vam svima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsolutno se slazem u vezi sa navijacima koji ne bojkotuju nista vec dolaze da podrze klub za koji navijaju.Mislim na one navijace, ako to uopste jesu, koji ostavljaju svoj komentar na svaku vest o ekipi za koju ne navijaju.Tamo gde ima 500+ komentara pokusaj da pogledas kakvi su to izlivi mrznje,na sramotu zdravog razuma.Ta bolesna mrznja koju su instalirali cak i medju najmladje navijace ,dovela je do ovoga.Nazalost u ovoj zemlji za mnogo teze stvari niko ne odgovara,tako da nece ni za ovo.

    0
    0
    Odgovori
  3. WNema vise razloga za mrznja, u evro ligi narednih 5, g sigurno nece igrati ni jedni. Prepustili su sada zadnju priliku. Sledece godine olimpija ima budzet 8 miliona evra a mozda I celih 10. Pa da vidimo gde ce se narednih godina igrati evro liga Nazalost U Beograd sigurno nece. Ipak je Tegeltija bio u pravu, kad je upozoravao da ce do ovoga doci.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo druze.to je nasa sustina.zvezda i partizan uz fmp.megu . Dizali su kvalitet ove raspale aba lige.meni ne smeta kao zvezdasu sto je buducnost bila bolja.smeta mi sto je mrznja medju srpskim klubovima bila dovoljno jaka da nas izbaci iz eurolige na duzi period.neko ce reci kriv je covic.on moze da bude kriv samo za stanje u zvezdi tj. zasto je doslo do toga da nas buducnost pobedi.ne moze on da bude kriv sto je partizan los.sto reprezentacija nema vise tu harizmu.zalosno je jer je podgorica stala iza buducnosti.zagreb iza cedevite.ljubljana iza olimpije a mi srbi smo ko i ko zna koji put pokazali da je nesloga karta na koju uvek moze da se igra protiv nas.sretno nam bilo u buduce u fiba kupovima cetvrte kategorije.putuj evropo

      0
      0
      Odgovori
  4. Alo prijatelju,od navijaca ove Zvezde 90% njih volelo bi da Partizan ne postoji ni u domacoj,a kamoli ABA ili EL. Tu mrznju instalirao je licno NC i sada ubira plodove.Ja sam navijac Partizana koji se divio Moki Slavnicu,Nebojsi Ilicu,pok.Bobanu Jankovicu ….Protiv te Zvezde sam navijao samo kada je to Partizanu bilo u direktnom interesu. Ovo sto se klupskoj a uskoro i reprezentativnoj kosarci desava iskljuciva je zasluga te osobe i njegove TVORevine.Pozdrav sve malobrojnijim navijacima prave KKCZ i naravno svima koji ovaj sport zaista vole.

    0
    0
    Odgovori
    • Gresis druze.svi oni navijaci koji dolaze na utakmice zvezde uprkos bojkotu zbog omica.svi oni koji su dolazili uprkos bojkotu aba lige pre par godina su iskreni zvezdasi kojima partizan ne smeta.ponosan sto volim zvezdu prvaka evrope u fudbalu i sto zvezda u kosarci ima za suparnika klub koji je prvak evrope.mrznja je rasturila ovaj narod i smestila ga u 6-7 drzava koje su proistekle iz jedne.to mrznja radi.al da volim buducnost pre partizana iako sam zvezdas to nikad.

      0
      0
      Odgovori
    • Majstore ja sam zvezdas koji je svojevremeno sa prijateljima partizanovcima navijao za Partizan u EL. I uvek cu navijati za svaki srpski klub u Evropi! A takvih je u mom okruzenju 99% i ne znam o cemu ti pricas.

      0
      0
      Odgovori
    • Zato ce tvoj klub da se ugasi.zato sto umesto da branis svoje volis vise da ti tvoji izgube samo zato sto ne navijas za njih.u aba ligi mornar i buducnost rade jedni za druge.hrvati cuvaju svoje.slovenci isto.samo kod nas partizanovci vise vole sto je zvezda izgubila no sto bi srbija opet imala evroligasa.partizan nikad nece biti onaj stari ko ni zvezda u fudbalu.a sad cete videti kada cemo sledeci put opet imati evroligasa.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter