Gotovo manje od 24 sata pred treći meč između Budućnosti i Crvene zvezde u ‘Morači’, košarkaši beogradskog tima napadnuti su u prestonici Crne Gore.

Povezane vesti

Sve je zagrejanija atmosfera pred treći i četvrti meč finalne serije ABA j.t.d. lige koji će se odigrati u petak i subotu u Podgorici, a novi ispad desio se u četvrtak uveče.

Kako ‘Blic’ prenosi po sletanju na aerodrom u Golubovcima prisutan je bio veliki broj policije. Zatim je ekipa prešla u hotel ‘Podgorica’, gde ni organi reda nisu sprečili lokalne stanovnike i navijače Budućnosti da, pre svega, verbalno napadnu Branka Lazića i Alena Omića.

Kako se veliki broj ljudi vraćao sa poslednje izborne konvencije stranke DPS Mila Đukanovića, nekoliko njih je poručilo crveno-belim košarkašima ‘da će ih prebiti i zaklati’, a došlo je i do fizičkog sukoba sa šefom obezbeđenja Zvezde, ali je policija uspela da reaguje.

U prva dva meča u Beogradu oba tima su ostvarila po jednu pobedu, a večeras se igra treći meč u dvorani ‘Morača’ sa početkom u 20 časova.