1
Evrokup

EVROKUP: Darušafaka preko Lokomotive do trofeja i plasmana u Evroligu

Objavljeno: 13.04.18 u 21:27

Košarkaši Darušafake savladali su u Istanbulu ekipu Lokomotive Kuban rezultatom 67:59 i na taj način sa 2:0 u finalnoj seriji osojili trofej drugog po jačini evropskog takmičenja.

Turski tim je nošen fantastičnim Skotijem Vilbekinom, koji je ovaj susret završio sa 28 poena, uspeo da nanese novi poraz ekipi Saše Obradovića i posle godinu dana pauze se vrati u Evroligu.

Darušafaka je ovaj susret prelomila krajem treće četvrtine, kada je došla do dvocifrene razlike koja je na četiri ipo minuta pre kraja iznosila 58:48.

Ruski tim je u finišu utakmice uspeo da pripreti, pošto je serijom 6-0 na dva minuta pre kraja prišao na 58:54, ali za nešto više nisu imali snage.

U redovima pobednika pored pomenutog Vilbekina dvocifren je bio još samo Vil Kamings sa 10 poena, dok je na drugoj strani prednjačio Džo Reglend sa 18, odnosno Kvele Brajan sa 12 poena.

0
0

1 Komentara

  1. Nije Lesor promasio pobjedu promasla je ona budala na kupi ima citav zadnji napad ne zove tajm aut da razradi napad Omica u zadnjem min drzi na klupi umjesto da ide na dva kosa pucaju tricu…jadno da jadnije ne moze..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter