0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Drama u Krasnodaru, Obradovićevi puleni poklonili vođstvo Darušafaki (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.18 u 21:23

U prvom meču finalne serije Evrokupa, Darušafaka je kao gost posle produžetka pobedila Lokomotivu 81:78 i povela sa 1:0 u seriji na dve pobede.

Četa Dejvida Blata uspela je da iskoristi glupost tima našeg Saše Obradovića 11 sekundi pre kraja meča. Naime, Lokomotiva je vodila 72:69, imala je loptu i na kraju sve izgubila. Loše izveden aut i trojka iz trka Vilbekina donela je izjednačenje Turcima. U produžetku bolji su bili gosti i sada imaju veliku prednost, jer bi pred svojom publikom mogli da podignu pobednički pehar.

Zanimljivo je to da Lokomotiva do ovog meča nije znala za poraz u Evrokupu i prvi je posle 20 pobeda doživela na svom parketu. Darušafaku je do pobede vodio Vilbekin sa 24 poena, dok je Kamings dodao 19 koševa. Kod Rusa je najefikasniji bio Kulagin sa 18 poena, Kolins je dodao 14 koševa, a Bab 13.

Drugi meč je na programu u petak u Istanbulu, a pobednik Evrokupa direktno će izboriti plasman u Evroligu sledeće sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter